søndag 26. februar 2012

Vårleg marsipankake

 *Del sukkerbotn i 2, dynk med nokre ss Sprite og smør raust på med bringebærsyltetøy.
* Fyll videre med vaniljekrem iblanda litt kremfløte.
 *Legg på ferdigdynka topp, og smør med kremfløte.
Kremfløten piskar eg saman med litt melis..
*Kjevle ut eit marsipanlokk, og pynt etter ønskje.

4 kommentarer:

  1. Wow det var en flott kake. Så flink du er :)

    SvarSlett
  2. Sitter her og knasker gulerøtter når jeg fikk se den flotte kaken din.Må si det hadde smakt mye bedere med en slik kake.

    SvarSlett
  3. Oj, så fin kake. Den smaker sikkert helt topp. Håper du har hatt en fin helg.

    SvarSlett
  4. Wow. For en nydelig kake. Kakepyntetalent, ja :)
    Ønsker deg god påske!
    Pludrehanneklem

    SvarSlett