torsdag 7. mars 2013

Knekkebrød

006

 

Heimelaga knekkebrød er ekstra gode. Desse er grove, med mykje gode frø i. Kor mange knekkebrød du får ut av oppskrifta kjem an på kor store du vil ha dei. Eg skar kvart brett i 4x4 ruter.

Steikes i varmluft ved 150-160 grader.

2 dl sammalt kveite, grov

2 dl lettkokte havregryn

2 dl havrekli

2 dl gresskarfrø

2 dl solsikkekjerner

1 dl linfrø

1 dl kruskakli

2 ts salt

6,5 dl vatn

*Bland alt og la det stå i 10 minutt.

Fordel røra på 3 steikebrett og smør røra jamt utover.

Sett i steikeomn i 10 minutt, og ta ut for å skjære stykkjer.

Steik videre i 50 minutt.

008

1 kommentar:

  1. Disse har jeg laget flere ganger og de er helt supre. Den gode samvittigheten etter et sånt måltid smaker også godt :)
    Ha en fin helg!
    Anette

    SvarSlett